Plán degustací do konce června 2023

vytvořil: Jiří Bureš

Plán degustací do konce června 2023

Začátky degustací v 18:30, začínáme přesně.

 

23.2. Zrálo na sudu - bílá i červená vína z různých států včetně ČR, která vyzrávala různou dobu v dřevěných sudech a obohatila tak víno o další chutě. 

 

30.3. Vína s vyšším zbytkovým cukrem - převážně polosladká a sladká vína z Moravy i z jiných oblastí. Vína s plným tělem, silnou vůní a potenciálem zrání.

 

13.4. Voňavá a šťavnatá - Ochutnáme příjemně pitelná vína s výraznější aromatikou, jako např. Tramín, Muškát, Hibernal, Pálava, ale i další odrůdy z různých vinařství.

 

20.4. Letem světem i Evropou - Budeme se věnovat skvělým bílým i červeným vínům z evropských vinařských zemí, včetně těch moravských, ale i z jiných kontinentů.

 

11.5. Tajná degustace - Zábavná ochutnávka se zakrytými lahvemi, kdy budeme tipovat odrůdu a další charakteristiky vína. Nápověda nebude chybět a nakonec přijde odmaskování a vyhodnocení. Ochutnávat budeme vína z Moravy i ze světa.

 

25.5. Malá moravská vinařství - Představíme různá kvalitní vína menších moravských rodinných vinařství, která dělají víno srdcem a s nejvyšším nasazením.

 

8.6. Deset barev vína - Budeme degustovat deset výborných, nejen moravských, vín s barevnou inspirací - klasicky bílá, růžová, červená, ale i podle názvu odrůd, třeba zelené (Veltlínské).

 

22.6. Novinky převážně ročníku 2022 - Degustace různých vín převážně loňského ročníku převážně z moravských vinařství.

 

Prostory jsou kapacitně omezené, proto místo rezervujeme pouze po přihlášení (nejlépe e-mail, popř. telefon) a poté uhrazení účastnického poplatku. Cena degustací 450 Kč. Cena zahrnuje degustační list, řízenou degustaci 10 vzorků s výkladem a drobné občerstvení (chléb, sýr).

_______________

Vino-thé-ka, Pernštýnská 40, Pardubice, info@vino-the-ka.cz,www.vino-the-ka.cz, tel. 603 724 899.

Jdi zpět