Plán degustací od ledna do března 2024

vytvořil: Jiří Bureš

Plán degustací na leden - březen 2024

Začátky degustací v 18:30, začínáme přesně.

11.1. Voňavá a šťavnatá (čtvrtek) - Ochutnáme příjemně pitelná, převážně bílá, vína s výraznější aromatikou, jako např. Tramín, Sauvignon, Hibernal, Pálava, ale i další odrůdy z různých vinařství.

25.1. Evropská vína (čtvrtek) - ochutnáme skvělá červená, ale částečně i bílá vína z různých vinařských států celé Evropy, včetně Česka.

1. 2. Vína s velkou vůní aneb 3V (čtvrtek) - převážně bílá vína s pěknou aromatikou, těšit se můžete zejména na Hibernaly, Pálavy, Sauvignony, Tramíny ale i další odrůdy.

8. 2. Malá moravská vinařství[nbsp](čtvrtek) - Představíme různá bílá i červená kvalitní vína menších moravských rodinných vinařství, která dělají víno srdcem a s nejvyšším nasazením. 

22.2. Voňavá a šťavnatá (čtvrtek) - Ochutnáme příjemně pitelná, převážně bílá, vína s výraznější aromatikou, jako např. Tramín, Sauvignon, Hibernal, Pálava, ale i další odrůdy z různých vinařství.

29. 2. Moravská a portugalská červená (čtvrtek)- ochutnávka zaměřená na šťavnatá červená vína s charakteristickou ovocností.

14. 3. Pinoty a  Primitiva (čtvrtek)- degustace zaměřená na bílé rulandské odrůdy vín (pinoty) a na oblíbenou jihoitalskou červenou odrůdu.
 

 

Prostory jsou kapacitně omezené, proto místo rezervujeme pouze po přihlášení (nejlépe e-mail, popř. telefon) a poté uhrazení účastnického poplatku. Cena degustací 480 Kč. Cena zahrnuje degustační list, řízenou degustaci 10 vzorků s výkladem a drobné občerstvení (chléb, sýr). Č. účtu 2600335516/2010.

Prosíme účastníky, aby při účasti na ochutnávce nepoužívali parfémy.

___. ____________

Vino-thé-ka, Pernštýnská 40, Pardubice, info@vino-the-ka.cz, www.vino-the-ka.cz, tel. 603 724 899.

Jdi zpět